06 54 36 36 89
Voor professionele koffiemachines,
koffie-supplementen, thee-soorten etc.

Onderhoud

Vakkundig onderhoud 
Storingen aan uw apparatuur komen nooit gelegen. Meestal op een moment dat u druk bezig bent met het uitoefenen van uw bedrijfsactiviteiten. Goed uitgevoerd periodiek onderhoud voorkomt dit! Koffiegeur.nl kan het periodiek onderhoud van uw machines voor u verzorgen.

Wij maken gebruik van Brita filtersystemen.

Regelmatig onderhoud voorkomt storingen
Het is een feit dat de meeste storingen ontstaan door achterstallig onderhoud. De kosten van reparatie zijn dan vaak erg hoog. Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud van al uw kostbare koffie-apparatuur. Waar nodig wordt een eventuele reparatie ter plaatse verricht.

Kies voor een onderhoudscontract van Koffiegeur.nl
Om van alle zorgen af te zijn, kunt u bij Koffiegeur.nl een onderhoudscontract afsluiten. Door het onderhoud van uw koffie-apparatuur bij ons onder te brengen, heeft u hier geen zorgen meer over.

Wilt u meer weten over ons onderhoudscontract, neem dan contact met ons op. Wij brengen uw bedrijf een bezoek om uw apparatuur te inventariseren. Na inventarisatie ontvangt u van ons een offerte voor een onderhoudscontract.

Voordelen van regelmatig onderhoud

Onderhoud aanvragen
Voor het aanvragen van onderhoud klik hier.

Handleidingen

Klik hier voor een overzicht van de handleidingen.

 

UW KOFFIE-LEVERANCIER

Koffie en koffiemachines zijn overal te koop. Bij de ene leverancier betaalt u wat meer, bij de ander wat minder. Maar over het algemeen lopen de prijzen nooit zo ver uiteen. Belangrijker echter is wat u qua service en vakmanschap van uw leverancier kunt verwachten. Op dit gebied loopt Koffiegeur voorop. Voor onze klanten betekent dit dat zij een product krijgen dat kwalitatief zeer goed is afgesteld op hun persoonlijke wensen.

U ZOEKT ONDERDELEN

Zoekt u een specifiek onderdeel voor uw koffiemachine? Wij hebben een grote voorraad onderdelen. Via onze onderdelenshop kunt u aangeven wat u zoekt, en voor welk model het onderdeel bestemd is. Een foto toevoegen van het defecte onderdeel behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie? Klik hier.VESTIGING

Lamsoor 2B
9738 AL Groningen
(bezoek alleen op afspraak)
tel 06 54 36 36 89
info@koffiegeur.nl

Koffiegeur.nl
KvK nr 020 96387
ING bank NL49INGB0003210517
BTW nr : NL001441094B97

 

WERKGEBIED

Groningen, Friesland & Drenthe

SNEL NAAR…

Storing melden
Bestelling plaatsen produkten
Offerte aanvragen
Nieuwsoverzicht
Handleidingen

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON

Ontwerp & realisatie: Studiomedes