06 54 36 36 89
Voor professionele koffiemachines,
koffie-supplementen, thee-soorten etc.

Jaarlijks onderhoud voor uw koffiemachine:

– Waarom is onderhoud van uw koffiemachine zó belangrijk (klik hier)?
– De oplossingen in ons standaard onderhoudspakket.
– Hoge kwaliteit onderhoud voor een scherp tarief.
– Vraag nu onderhoud aan voor uw koffiemachine.


Uw koffiemachine reinigen en spoelen:

– Reinigen en spoelen OptiVend (klik hier).
– Reinigen en spoelen OptiFresh (klik hier).
– Reinigen en spoelen OptiBean (klik hier).


Koffie zetten en uw ComBi-line koffieapparaat onderhouden (grote groepen):

– Hoe zet ik koffie (klik hier)?
– De timer gebruiken (klik hier).
– Ontkalken van uw zetsysteem (klik hier).
– Ontkalken van uw heetwatersysteem (klik hier).


Waarom is onderhoud van uw koffiemachine zó belangrijk?

De grootste problemen ontstaan door kalkvorming in uw koffiemachine. Onzichtbaar en daarom een ware sluipmoordenaar voor uw koffiemachine. Zonder onderhoud en voorzorgsmaatregelen, raakt de machine gegarandeerd in de problemen. Onderdelen raken verstopt, gaan lekken en onderdelen breken uiteindelijk af door viezigheid diep in uw koffiemachine. Zonder vernieuwde smeringen en onderdelen, lopen motortjes in de koffiemachine uit eindelijk vast en gaan stuk. Ook gaat uw koffiemachine meer stroom verbruiken dan nodig is. Het resultaat is dat u vaak storingen ervaart en (dure) reparaties kunt verwachten.

Naast dit alles gaat ook de smaak van uw koffie snel achteruit zonder goed onderhoud. Kalk proeft u uit eindelijk zelfs terug in het eindproduct, de smaak van de koffie gaat achteruit en kalk is ook nog eens ongezond om op te drinken. Hoe kunnen we alle problemen voorkomen en oplossen door goed onderhoud van uw koffiemachine?


 De oplossingen in ons standaard onderhoudspakket

Veel van de kalkproblemen kunnen worden opgelost door de aansluiting van een Brita filtersysteem. Alle kalkresten worden afgevangen en houdt uw koffiemachine helemaal schoon van binnen. Elk jaar wordt het filter vervangen en indien nodig aangepast aan uw verbruik.

Ook reviseren we diverse onderdelen in de koffiemachine. Er worden standaard minimaal 7 tot ongeveer 20 onderdelen vervangen in de koffiemachine tijdens onze onderhoudsbeurt. Op die manier blijven onderdelen soepel draaien, verbruiken minder stroom en gaan niet snel meer stuk. Resultaat van ons onderhoud is dat u vrijwel geen storingen ervaart en slechts bij hoge uitzondering een reparatie kunt verwachten.


 Hoge kwaliteit onderhoud voor een scherp tarief

Dat we onderhoud van uw koffiemachine serieus nemen, mag uit voorgaande uitleg blijken. Maar wat kost zoiets? Dit verschilt per klant, omdat wij klanten belonen die onze koffieproducten afnemen. U betaald in veel gevallen dan geen voorrijkosten én geen manuren. Alleen de te vervangen onderdelen worden in rekening gebracht en een extra laag starttarief voor de onderhoudsbeurt.

Op deze manier proberen we de beste service te leveren voor de beste prijs, we denken graag met u mee.


 Vraag nu onderhoud aan voor uw koffiemachine

Wist u dat wij tot en met drie koffiemachines niet met onderhoudscontracten werken? U zit nooit ergens aan vast, wij vertrouwen erop goed onderhoud te doen en dat we dit mogen blijven doen. Indien u goed onderhoud wenst, kunnen we bij u langskomen om het onderhoud te bespreken. Ook mag u contact opnemen voor meer informatie als u nog vragen heeft, wij helpen u graag verder.


Reinigen en spoelen OptiVend

Om uw OptiVend koffiemachine goed te reinigen en te spoelen, zijn er handige instructievideo’s beschikbaar. Hiermee maakt u vliegensvlug uw koffiemachine schoon en verdwijnt de ‘spoelen’ of ‘reinigen’ waarschuwing van uw display. Door uw koffiemachine goed te reinigen en te spoelen, behoudt u de smaak van de koffie. Ook gaan onderdelen zoals motortjes langer mee als een koffiemachine goed schoongemaakt en gereinigd wordt. Onderstaande instructievideo’s zijn voor dagelijks, wekelijks en maandelijks reinigen en spoelen van de koffiemachine.

Onderstaande instructie is voor uw dagelijkse spoelbeurt van de Animo OptiVend koffiemachine:

Instructies voor uw wekelijkse reinigings- én spoelbeurt van de OptiVend koffiemachine:

Instructies voor uw maandelijkse reinigingsbeurt van de plastic canisters van uw Animo OptiVend koffiemachine:

 


Reinigen en spoelen OptiFresh

Om uw OptiFresh koffiemachine goed te reinigen en te spoelen, zijn er handige instructievideo’s beschikbaar. Hiermee maakt u vliegensvlug uw koffiemachine schoon en verdwijnt de ‘spoelen’ of ‘reinigen’ waarschuwing van uw display. Door uw koffiemachine goed te reinigen en te spoelen, behoudt u tevens de smaak van de koffie. Ook gaan onderdelen zoals motortjes in de koffiemachine langer mee. Onderstaande instructievideo’s zijn voor dagelijks, wekelijks en maandelijks reinigen en spoelen van de OptiFresh koffiemachine.

Instructies voor uw dagelijkse spoel- en (kleine) reinigingsbeurt van de OptiFresh koffiemachine:

Instructies voor uw wekelijkse (grote) reiniging- en spoelbeurt van de OptiFresh koffiemachine:

Instructies voor uw maandelijkse reiniging van de plastic canisters van uw OptiFresh koffiemachine:


Reinigen en spoelen OptiBean

Om uw OptiBean koffiemachine goed te reinigen en te spoelen, zijn er handige instructievideo’s beschikbaar. Hiermee maakt u vliegensvlug uw koffiemachine schoon en verdwijnt de ‘spoelen’ waarschuwing van uw display. Door uw koffiemachine goed te reinigen en te spoelen, behoudt u tevens de smaak van de koffie. Onderstaande instructievideo’s zijn voor dagelijks, wekelijks en maandelijks reinigen en spoelen van de OptiBean koffiemachine.

Instructies voor uw dagelijkse (kleine) reinigings- en spoelbeurt van de OptiBean koffiemachine:

Instructies voor uw wekelijkse (grote) reinigings- en spoelbeurt van de OptiBean koffiemachine:

Instructies voor uw maandelijkse reiniging van de plastic canisters van uw OptiBean koffiemachine:


Hoe zet ik koffie met de ComBi-Line koffiezetmachine?

Koffie zetten voor grote groepen was nog nooit zo gemakkelijk als met de ComBi-Line koffiezetmachine van Animo. Nadat de monteur van Koffiegeur uw apparaat met grote zorgvuldigheid voor u heeft geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar de koffie te zetten. Bekijk de onderstaande video en ontdek hoe snel en vooral gemakkelijk u voor alle klanten en personeelsleden koffie kunt zetten:


De timer gebruiken van uw ComBi-Line koffiezetapparaat

Goed voorbereid is het halve werk, daarom kunt u op het koffiezetapparaat van Animo een timer zetten. Dit zodat de koffie alvast klaar staat op een door u gewenst tijdstip. De timer bespaard hiermee kostbare tijd en zorgt voor een punctueel gepland kopje koffie. Bekijk de onderstaande video en ontdek hoe gemakkelijk het is om de timer in te stellen voor uw ComBi-Line koffiemachine:


Ontkalken van uw zetsysteem

Het ontkalken van uw ComBi-line zetsysteem werkt gemakkelijk met Animo ontkalkingspoeder zakjes. Volg de onderstaande video om stap voor stap uw zetgroep te ontkalken:


Ontkalken van uw heetwatersysteem

Het ontkalken van uw ComBi-line heetwatersysteem (boiler) werkt gemakkelijk met Animo ontkalkingspoeder zakjes. Volg de onderstaande video om stap voor stap uw heetwatersysteem te ontkalken:Professionele koffiemachines van ANIMO

Koffiegeur is een totaalleverancier van al uw koffieproducten. We zijn met trots, officieel dealer van ANIMO koffiemachines en werken intensief samen om de beste koffiemachine bij u te plaatsen. ANIMO staat bekend om de kwaliteit van haar koffiemachines. Hiermee zet je altijd een perfecte koffie, wij zorgen namelijk voor de perfecte instelling van uw machine en ontzorgen u volledig.

De koffiemachines van ANIMO kennen bovendien een lange levensduur, hebben vrijwel geen storing en behoeven weinig onderhoud. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste koffiemachine, waarmee u een goede en betaalbare koffie kunt aanbieden aan personeel en klanten. Een goede bak van Koffiegeur, is het halve werk. Bekijk hierboven ons aanbod en neem contact op met Koffiegeur voor meer informatie.


100% Arabica koffiebonen van Koffiegeur

Als u zoekt naar goede kwaliteit koffiebonen, begint dit altijd bij de Arabica koffieboon. Dit is de koffieboon met de beste en meeste koffiesmaak. De Arabica koffiebomen groeien op bijzonder grote hoogte, tussen de 1000 en 2000 meter. De bonen worden zorgvuldig met de hand geplukt, alleen als de koffieboon perfect is.

Robusta koffiebonen worden normaal gesproken alleen toegevoegd aan Espresso melanges, als u van een extra bittere smaak houdt. Let daarom bij de keus voor een goede koffie op de soort koffiebonen. Alle kwaliteitskoffie begint met 100% Arabica koffiebonen van een hoge kwaliteit.

Koffiegeur biedt uitsluitend hoogwaardige kwaliteit 100% Arabica koffiebonen aan voor een scherpe prijs. U kunt via de webshop de 100% Arabica koffiebonen van Koffiegeur bestellen.

 VESTIGING

Lamsoor 2B
9738 AL Groningen
(bezoek alleen op afspraak)
tel 06 54 36 36 89
info@koffiegeur.nl

Koffiegeur.nl
KvK nr 020 96387
ING bank NL49INGB0003210517
BTW nr : NL001441094B97

 

WERKGEBIED

Groningen, Friesland & Drenthe

SNEL NAAR…

Storing melden
Bestelling plaatsen produkten
Offerte aanvragen
Nieuwsoverzicht
Handleidingen

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON

Ontwerp & realisatie: Studiomedes