06 54 36 36 89
Voor professionele koffiemachines,
koffie-supplementen, thee-soorten etc.

OVER ANIMO

Animo kan voor iedere willekeurige wens op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. Wij leveren zowel het apparaat voor de directievergadering als de machine op de werkvloer. Onze zeer uitgebreide klantenkring van professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland omvat onder meer (overheids)instellingen, de maritieme sector, de horeca en kantoren.

Door het voortdurend verbeteren en vernieuwen van onze producten, productie en ondersteunende bedrijfsprocessen realiseren wij een hoge klanttevredenheid door een optimale prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijd en goede dienstverlening.

DUURZAAMHEID EN VAKMANSCHAP

Wij gebruiken alleen de beste materialen. Zoals RVS voor de behuizing, wat er niet alleen elegant uitziet, maar ook duurzaam is. Daarnaast gebruiken we alleen hoogwaardige componenten, waardoor een snelle, goed werkende machine voor langere tijd gegarandeerd is. Wij zijn al sinds 1994 ISO 9001 gecertificeerd. Een hoge kwaliteitsstandaard is voor ons een vereiste.

Wat in al die ruim 65 jaar vooropstaat is het vakmanschap. Het bewerken van roestvrij staal is een ambacht. Het gebruik van RVS is nog steeds het handelsmerk van Animo.

KENNIS EN EXPERTISE

De support afdeling met haar diepgaande kennis en expertise is van onschatbare waarde voor Animo. Deze afdeling is dagelijks bereikbaar en geeft technische Atop-trainingen aan klanten op locatie wereldwijd of in Assen. Hierdoor profiteren onze dealers van een uitstekende kennis en kunnen wij op die manier onze service en kwaliteit garanderen.


Professionele koffiemachines van ANIMO

Koffiegeur is een totaalleverancier van al uw koffieproducten. We zijn met trots, officieel dealer van ANIMO koffiemachines en werken intensief samen om de beste koffiemachine bij u te plaatsen. ANIMO staat bekend om de kwaliteit van haar koffiemachines. Hiermee zet je altijd een perfecte koffie, wij zorgen namelijk voor de perfecte instelling van uw machine en ontzorgen u volledig.

De koffiemachines van ANIMO kennen bovendien een lange levensduur, hebben vrijwel geen storing en behoeven weinig onderhoud. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste koffiemachine, waarmee u een goede en betaalbare koffie kunt aanbieden aan personeel en klanten. Een goede bak van Koffiegeur, is het halve werk. Bekijk hierboven ons aanbod en neem contact op met Koffiegeur voor meer informatie.


100% Arabica koffiebonen van Koffiegeur

Als u zoekt naar goede kwaliteit koffiebonen, begint dit altijd bij de Arabica koffieboon. Dit is de koffieboon met de beste en meeste koffiesmaak. De Arabica koffiebomen groeien op bijzonder grote hoogte, tussen de 1000 en 2000 meter. De bonen worden zorgvuldig met de hand geplukt, alleen als de koffieboon perfect is.

Robusta koffiebonen worden normaal gesproken alleen toegevoegd aan Espresso melanges, als u van een extra bittere smaak houdt. Let daarom bij de keus voor een goede koffie op de soort koffiebonen. Alle kwaliteitskoffie begint met 100% Arabica koffiebonen van een hoge kwaliteit.

Koffiegeur biedt uitsluitend hoogwaardige kwaliteit 100% Arabica koffiebonen aan voor een scherpe prijs. U kunt via de webshop de 100% Arabica koffiebonen van Koffiegeur bestellen.

 VESTIGING

Lamsoor 2B
9738 AL Groningen
(bezoek alleen op afspraak)
tel 06 54 36 36 89
info@koffiegeur.nl

Koffiegeur.nl
KvK nr 020 96387
ING bank NL49INGB0003210517
BTW nr : NL001441094B97

 

WERKGEBIED

Groningen, Friesland & Drenthe

SNEL NAAR…

Storing melden
Bestelling plaatsen produkten
Offerte aanvragen
Nieuwsoverzicht
Handleidingen

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON

Ontwerp & realisatie: Studiomedes