06 54 36 36 89
Voor professionele koffiemachines,
koffie-supplementen, thee-soorten etc.

OVER ANIMO

Animo kan voor iedere willekeurige wens op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. Wij leveren zowel het apparaat voor de directievergadering als de machine op de werkvloer. Onze zeer uitgebreide klantenkring van professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland omvat onder meer (overheids)instellingen, de maritieme sector, de horeca en kantoren.

Door het voortdurend verbeteren en vernieuwen van onze producten, productie en ondersteunende bedrijfsprocessen realiseren wij een hoge klanttevredenheid door een optimale prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijd en goede dienstverlening.

DUURZAAMHEID EN VAKMANSCHAP

Wij gebruiken alleen de beste materialen. Zoals RVS voor de behuizing, wat er niet alleen elegant uitziet, maar ook duurzaam is. Daarnaast gebruiken we alleen hoogwaardige componenten, waardoor een snelle, goed werkende machine voor langere tijd gegarandeerd is. Wij zijn al sinds 1994 ISO 9001 gecertificeerd. Een hoge kwaliteitsstandaard is voor ons een vereiste.

Wat in al die ruim 65 jaar vooropstaat is het vakmanschap. Het bewerken van roestvrij staal is een ambacht. Het gebruik van RVS is nog steeds het handelsmerk van Animo.

KENNIS EN EXPERTISE

De support afdeling met haar diepgaande kennis en expertise is van onschatbare waarde voor Animo. Deze afdeling is dagelijks bereikbaar en geeft technische Atop-trainingen aan klanten op locatie wereldwijd of in Assen. Hierdoor profiteren onze dealers van een uitstekende kennis en kunnen wij op die manier onze service en kwaliteit garanderen.

UW KOFFIE-LEVERANCIER

Koffie en koffiemachines zijn overal te koop. Bij de ene leverancier betaalt u wat meer, bij de ander wat minder. Maar over het algemeen lopen de prijzen nooit zo ver uiteen. Belangrijker echter is wat u qua service en vakmanschap van uw leverancier kunt verwachten. Op dit gebied loopt Koffiegeur voorop. Voor onze klanten betekent dit dat zij een product krijgen dat kwalitatief zeer goed is afgesteld op hun persoonlijke wensen.

U ZOEKT ONDERDELEN

Zoekt u een specifiek onderdeel voor uw koffiemachine? Wij hebben een grote voorraad onderdelen. Via onze onderdelenshop kunt u aangeven wat u zoekt, en voor welk model het onderdeel bestemd is. Een foto toevoegen van het defecte onderdeel behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie? Klik hier.VESTIGING

Lamsoor 2B
9738 AL Groningen
(bezoek alleen op afspraak)
tel 06 54 36 36 89
info@koffiegeur.nl

Koffiegeur.nl
KvK nr 020 96387
ING bank NL49INGB0003210517
BTW nr : NL001441094B97

 

DEALERSCHAP

Animo
Nivona

SOCIAL MEDIA

DOWNLOADS

Algemene voorwaarden

Privacystatement

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON

 

Ontwerp & realisatie: Studiomedes