06 54 36 36 89
Voor professionele koffiemachines,
koffie-supplementen, thee-soorten etc.

Nieuwsoverzicht

Dealerschap Nivona koffieautomaten

Inwendig en design uit Zwitserland; Idee en technische kennis uit Duitsland: Het merk Nivona draagt de koffie cultuur in het hart. Wij fabriceren niet alleen doordachte, hoogwaardige apparaten maar laten…

lees verder   ►

  30 januari 2019

Binnenkort nieuwe webshop online voor onderdelen

Binnenkort nieuwe webshop online voor onderdelen van diverse automaten. Zit het onderdeel er niet bij? bel ons en misschien kunnen wij u verder helpen.

lees verder   ►

  23 mei 2017

Automatenadviseur

De automaatadviseur is aangepast met nieuwe koffiemachines. Maak hierbij eenvoudig een keuze, welke koffiemachine het beste voor u geschikt is.

lees verder   ►

  23 mei 2017

UW KOFFIE-LEVERANCIER

Koffie en koffiemachines zijn overal te koop. Bij de ene leverancier betaalt u wat meer, bij de ander wat minder. Maar over het algemeen lopen de prijzen nooit zo ver uiteen. Belangrijker echter is wat u qua service en vakmanschap van uw leverancier kunt verwachten. Op dit gebied loopt Koffiegeur voorop. Voor onze klanten betekent dit dat zij een product krijgen dat kwalitatief zeer goed is afgesteld op hun persoonlijke wensen.

U ZOEKT ONDERDELEN

Zoekt u een specifiek onderdeel voor uw koffiemachine? Wij hebben een grote voorraad onderdelen. Via onze onderdelenshop kunt u aangeven wat u zoekt, en voor welk model het onderdeel bestemd is. Een foto toevoegen van het defecte onderdeel behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie? Klik hier.

VESTIGING

Lamsoor 2B
9738 AL Groningen
(bezoek alleen op afspraak)
tel 06 54 36 36 89
info@koffiegeur.nl

Koffiegeur.nl
KvK nr 020 96387
ING bank NL49INGB0003210517
BTW nr : NL001441094B97

 

DEALERSCHAP

Animo
Nivona

SOCIAL MEDIA

DOWNLOADS

Algemene voorwaarden

Privacystatement

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON

 

Ontwerp & realisatie: Studiomedes