06 54 36 36 89
Voor professionele koffiemachines,
koffie-supplementen, thee-soorten etc.

OptiBean NG

Met de OptiBean Next Generation zet u pure, versgemalen koffie op de juiste temperatuur. Een koffieautomaat met smaak. Onderscheidend in design, betrouwbare techniek. Voor de beste koffie die u maar kan schenken. Elk kopje versgezet met een heerlijk crème-laagje. De basis voor vele koffievariaties. Eenvoudig te bedienen, makkelijk te onderhouden. Winnaar Good Industrial Design Award 2011!

De OptiBean is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te plaatsen, onderhouden en bedienen. De techniek en constructie zorgen voor jarenlang probleemloos gebruik.

Naast de OptiBean is er de OptiBean XL uitgerust met een extra groot espressosysteem voor grotere, vollere koppen.

U kunt kiezen uit:
OptiBean 2 NG (XL)
OptiBean 3 NG (XL)

UW KOFFIE-LEVERANCIER

Koffie en koffiemachines zijn overal te koop. Bij de ene leverancier betaalt u wat meer, bij de ander wat minder. Maar over het algemeen lopen de prijzen nooit zo ver uiteen. Belangrijker echter is wat u qua service en vakmanschap van uw leverancier kunt verwachten. Op dit gebied loopt Koffiegeur voorop. Voor onze klanten betekent dit dat zij een product krijgen dat kwalitatief zeer goed is afgesteld op hun persoonlijke wensen.

U ZOEKT ONDERDELEN

Zoekt u een specifiek onderdeel voor uw koffiemachine? Wij hebben een grote voorraad onderdelen. Via onze onderdelenshop kunt u aangeven wat u zoekt, en voor welk model het onderdeel bestemd is. Een foto toevoegen van het defecte onderdeel behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie? Klik hier.VESTIGING

Lamsoor 2B
9738 AL Groningen
(bezoek alleen op afspraak)
tel 06 54 36 36 89
info@koffiegeur.nl

Koffiegeur.nl
KvK nr 020 96387
ING bank NL49INGB0003210517
BTW nr : NL001441094B97

 

DEALERSCHAP

Animo
Nivona

SOCIAL MEDIA

DOWNLOADS

Algemene voorwaarden

Privacystatement

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON

 

Ontwerp & realisatie: Studiomedes